A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Ліквідація обласних управлінь Держпраці

Дата: 04.02.2022 15:10
Кількість переглядів: 2140

12 січня 2022 р. на черговому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про реформу регіональної структури Державної служби з питань праці шляхом ліквідації обласних територіальних управлінь та утворення нових міжрегіональних органів Держпраці, юрисдикція яких буде поширюватись на територію кількох областей. Зокрема, Чернівецька область віднесена до Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці. Крім нашої області в зазначене міжрегіональне управління віднесено Івано-Франківську та Тернопільську області.

    За інформацією Мінекономіки, «cкорочення кількості територіальних управлінь та забезпечення можливості реалізації повноважень інспекторів за міжрегіональним принципом дозволить оптимізувати кількість адміністративного персоналу та вивільнити додаткові ресурси для збільшення ефективності роботи органу в цілому.»

    «Більше ресурсів будуть зосереджені на здійсненні безпосередніх функцій Держпраці з концентруванням інспекторського складу в залежності від оперативних завдань. Наприклад, якщо в одному регіоні бракує інспекторів, оперативно туди будуть спрямовувати фахівців з іншого регіону.»

Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Чернівецькій області                 С. Цуркан


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора