A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ОТРИМУЙТЕ ВАЖЛИВУ ІНФОРМАЦІЮ ТА КОРИСНІ ПОСЛУГИ У СПОСІБ, ЗРУЧНИЙ САМЕ ДЛЯ ВАС

Дата: 18.11.2022 16:57
Кількість переглядів: 58

Робота з наближення послуг до громадян в умовах воєнного стану набула особливої актуальності. Для того, щоб мешканці області мали змогу отримати фахові консультації та вирішити нагальні питання пенсійного забезпечення за місцем проживання без необхідності діставатися сервісних центрів, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області здійснюють прийоми громадян на віддалених робочих місцях, під час яких можна отримати усі ті послуги, що й у сервісних центрах.

Широкий спектр інформації та послуг з пенсійного забезпечення - на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), доступ до якого відкритий у цілодобовому режимі, без перерв та вихідних днів. Тут громадяни можуть відстежувати персональні відомості про сплату роботодавцем страхових внесків, про накопичений страховий стаж, отримати електронні довідки, правомірність яких підтверджена QR-кодом, здійснити розрахунок орієнтовного розміру своєї майбутньої пенсії, подати заяву на автоматичне її призначення, переглянути відомості про періоди тимчасової непрацездатності, дані електронної трудової книжки, подати звернення до Пенсійного фонду, почерпнути багато іншої корисної інформації.

Отримати фахові роз'яснення питань пенсійного забезпечення просто удома можна також за телефонами гарячих ліній, через популярні мобільні сервіси Viber і Skype, звернувшись до пенсійної служби через месенджер в соцмережі Facebook. Усі контактні дані для дистанційного зв'язку  та багато корисної інформації з пенсійного забезпечення можна переглянути на сторінці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області у соціальній мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/cv.pfu.gov.ua



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора