A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ 2023 РОКОМ!

Дата: 31.12.2022 14:06
Кількість переглядів: 76

Дорога громадо, у цьому році ми вперше опинилися у часі нових небувалих випробувань. Страшна реальність війни показала всьому світові незламний дух, героїзм, хоробрість, міцну віру українського народу та приклад того, як потрібно відвойовувати державність.

Незважаючи на страшні реалії війни - ми вистояли, завдячуючи людям, які сприяли тому, аби «годинниковий механізм» громади не зупинявся, завдяки яким ми навчалися, лікувалися, отримували послуги, жили звичним життям.

Особлива шана і дяка нашим ЗАХИСНИКАМ-ГЕРОЯМ, ВОЇНАМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ, які мужньо стоять на сторожі нашої безпеки! Ціною власного здоров’я та життя Ви гідно тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів. Ви даєте нам надію на кращі часи, на щасливе майбутнє!

Тож бажаю Вам та Вашим родинам напередодні Нового 2023 року, щоб всі негаразди, які обтяжували Вас у цьому році, залишилися у минулому, а Новий рік приніс лише злагоду, мир і благополуччя! Хай прийдешній рік стане роком добрих змін, а для України - роком зміцнення, ще більшої єдності, зростання, роком Перемоги!

Хай Ваше життя осяє Боже благословіння, а оптимізм утвердить Вас на добрі справи. Зичу міцного здоров’я, добробуту, сімейного затишку та щасливої долі Вам і Вашим родинам!

Щасливого, спокійного, мирного Нового 2023 року!

Фото без опису

Слава Україні!

З повагою Вікнянський сільський голова Іван КОВАЛЮК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора