A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Не спалюй суху траву, не чини злочин!

    У 2023 році в Чернівецькому районі виникло 152 пожежі на відкритих територіях через спалювання сухої трави, сміття чи рослинних залишків. Добре, що у  результаті пожеж ніхто з громадян не постраждав та, на жаль, є непоодинокі випадки пошкодження майна.

12:54 22.09.2023

З Днем знань.

Дорогі школярі, вчителі та батьки Вікнянської територіальної громади!

09:00 01.09.2023

Нарада з керівниками загальної середньої та дошкільної освіти.

    На виконання плану роботи відділу освіти, молоді та спорту, охорони здоров'я, культури, соціального захисту Вікнянської сільської ради відбулася нарада з керівниками загальної середньої та дошкільної освіти. Із вступним словом до керівників звернувся Вікнянський сільський голова Іван Ковалюк, який чітко окреслив на що особисто директорам звернути увагу при плануванні своєї роботи та діяльності закладів освіти.

09:20 30.08.2023

ДПС Буковини роз'яснює: у разі втрати ідентифікаційного номеру, платники можуть звертатись за дублікатом до будь-якого контролюючого органу

Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області інформують, що відповідно до п. 70.9 ст. 70 Податкового кодексу України, за зверненням фізичної особи, її представника контролюючий орган видає документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – ДРФО) (картка платника податків (додаток 3 до Положення № 822)), відповідно до порядку, визначеного Положенням № 822 (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний податковий орган і мають відмітку у паспорті). У такому документі зазначається реєстраційний номер облікової картки платника податків. 

08:54 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора