A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Вшанування пам’яті відомого журналіста, письменника, поета, фотохудожника – Василя Івановича Бабуха

Дата: 20.01.2023 09:04
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

17 січня 2023 року на базі ОЗ «Вікнянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Вікнянської територіальної громади відбувся захід вшанування пам’яті відомого журналіста, письменника, поета, фотохудожника – Василя Івановича Бабуха та презентація його книги «Солов'ї в неволі не співають».

Світлими, теплими, щемливими спогадами ділилися рідні та друзі митця. В ході заходу педагогічні працівники ОЗ «Вікнянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» декламували вірші, співали пісні на слова Василя Івановича. Особливо трепетно прозвучав гімн с.Вікно у виконанні хору працівників закладу та улюблена пісня Василя Бабуха у виконанні педагогів Вікнянської  музичної школи.

На презентації книги «Солов'ї в неволі не співають» син В.І. Бабуха  Тарас Бабух зазначив, що до її написання батька спонукало побачене під час подорожей селами Буковини. Книга, що видана посмертно, описує величезну кількість рослин та тварин, занесених до Червоної книги України.

 Проведений захід вшанування пам’яті з нагоди 80-річчя ще раз підкреслив те, що життя і творчість Василя Бабуха – це один з тих важелів, які підносять людину в очах сучасників, роблять її палаючою зіркою в очах нащадків!

  Фото без опису  Фото без опису    Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора