Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Приймання-передачі транспортного засобу згідно з Договором пожертви від БФ «Право на захист» для КЗ «Вікнянський центр надання соціальних послуг»!

Дата: 10.03.2023 11:49
Кількість переглядів: 304

Переповнюють емоції від сьогоднішньої події - приймання-передачі транспортного засобу згідно з Договором пожертви від БФ «Право на захист» для КЗ «Вікнянський центр надання соціальних послуг»!

Новий автомобіль дозволить суттєво покращити умови проживання маломобільних людей, осіб з особливими потребами, тих, хто потребує постійного догляду та підтримки, тих, хто незважаючи ні на що прагне до соціуму, до спілкування з людьми, з природою, хто прагне бути рівним, незалежним!

Висловлюємо щирі слова вдячності БФ «Право на захист» від адміністрації Вікнянської територіальної громади та всіх жителів. Ваша робота додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє! Весь склад команди БФ « Право на захист» своєю діяльністю неухильно змінює країну та допомагає людям відчути крихточку щастя! Спасибі Вам за вміння дарувати надію, за Ваші великі серця і прагнення зробити світ кращим! Спільними зусиллями зробимо світ добрішим, спільними зусиллями до Перемоги!

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора