Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Чернівецький апеляційний суд погодився із доводами прокурора та обрав крадієві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Дата: 21.03.2023 16:06
Кількість переглядів: 71

Чернівецький апеляційний суд погодився із доводами прокурора та обрав крадієві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Прокурорами Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури оскаржено до суду апеляційної інстанції попередньо обраний судом першої інстанції запобіжний захід у вигляді домашнього арешту щодо раніше судимого жителя Заставнівщини за вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана із проникненням, вчинена повторно, групою осіб, в умовах військового стану).

Попередньо досудовим розслідування встановлено, що раніше судимий чоловік в період іспитового строку вчинив крадіжку продуктів харчування та підакцизних товарів із одного з продуктових магазинів с. Вікно, чим завдав збитків на загальну суму близько 12 тис. грн.

Суд апеляційної інстанції погодився із доводами прокурорів та змінив підозрюваному запобіжний захід із домашнього арешту на тримання під вартою, з можливістю внесення застави.

 

 

Заставнівський відділ

Чернівецької окружної прокуратури

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора