Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Обстеження закладів освіти на предмет готовності до організації нового 2023/2024 навчального року

Дата: 18.08.2023 15:55
Кількість переглядів: 316

Обстеження закладів освіти на предмет готовності до організації нового 2023/2024 навчального року, створення умов безпечного навчання та виховання – таке завдання поставила перед собою уповноважена комісія, що здійснила огляд навчальних закладів Вікнянської територіальної громади сьогодні, 17 серпня 2023 року. До складу комісії увійшли представники ДСНС, ювенальної превенції, Держпродспоживслужби, поліцейський офіцер громади, старости та відділ освіти.

Члени комісії ознайомились зі станом навчально-матеріальної бази закладів, санітарно-гігієнічними умовами, зовнішнім виглядом будівель і територій, відповідністю їх нормам техніки безпеки та станом укриттів. У закладах освіти оновлено зовнішній вигляд коридорів, класних кімнат, приміщень, залів, інформаційні стенди, куточки, світлиці та музейні кімнати. Усі заклади оснащені тривожними кнопками та охоронною сигналізацію.

Педагогічні працівники активно готуються до організації освітньої та виховної діяльності.

Сьогодні надважливо створити всі можливі умови для забезпечення захисту життя та здоров’я дітей, прийняти виклики часу, пов’язані із безпековою ситуацією та війною. Тому працюємо та працюватимемо над якісною організацією навчання та безпекою у закладах освіти громади заради світлого майбутнього дітей.

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора