A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Вікнянської територіальної громади.

Дата: 29.08.2023 09:26
Кількість переглядів: 364

Освіта єднає!

    Під таким гаслом 29 серпня 2023 року відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Вікнянської територіальної громади. Спільно з педагогічними колективами підсумували роботу освітньої галузі за минулий навчальний рік та окреслили пріоритети нового 2023/2024 навчального року.

     В ході брифінгу між керівниками закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти обговорили питання освітніх втрат та шляхи їх подолання.

    Щиро вдячні місцевому самоврядуванню за підтримку, бо завдяки злагодженій роботі керівництва громади та фахівців Вікнянської сільської ради, заклади освіти оснащені тривожними кнопками та охоронною сигналізацією, здійснено поточні ремонти у школах і садочках, ведуться роботи над заміною системи опалення у Дорошовецькому ЗЗСО І-ІІІ ст., облаштовані укриття, завдяки чому ми можемо говорити про навчання дітей у режимі “offline”, за партами, у стінах відповідного закладу освіти.

     Стимулювати працю вчителів 30 % престижності, оцінити їх роботу у надважкий для країни час грошовими винагородами дозволить Програма підтримки та розвитку освіти Вікнянської територіальної громади на 2023 рік.

     Вдячні старостам, директору КЗ «Вікнянський центр надання соціальних послуг» Галині БУРДЕНЮК, головному лікарю КЗ «Вікнянський центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Юрію ПЕЛЕПКО за участь у заході та постійну співпрацю.

Всі разом ми сила! Слава Україні!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора