A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

З Днем знань.

Дата: 01.09.2023 09:00
Кількість переглядів: 53

Дорогі школярі, вчителі та батьки Вікнянської територіальної громади!

Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

День знань цього року не такий, як усі. Україна веде боротьбу з жорстоким та підступним ворогом за право на існування. За своє майбутнє. І хтось з батьків дітей, які пішли у школу, зараз зі зброєю в руках захищає нашу державу від російської навали. Захищає майбутнє наших дітей і внуків. Їх право здобувати освіту українською мовою, знати історію своєї країни та отримувати знання в українській школі.

Бажаю вчителям і дітям, щоб навчальний рік пройшов у мирній спокійній атмосфері. Нехай він не буде затьмарений поганими новинами, а подарує багато хороших емоцій, зробить кожного учня мудрішим і дорослішим.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякую Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Вдячний Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

З повагою Вікнянський сільський голова Іван КОВАЛЮК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора