A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

У ЯКОМУ ФОРМАТІ ТА З ЯКОЮ ПЕРІОДИЧНІСТЮ ВІДБУВАЄТЬСЯ НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ З РЕЄСТРУ ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ПЕНСІЙНИМ ФОНДОМ УКРАЇНИ У ВІДПОВІДНОСТІ ДО ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ОСНОВИ СОЦІАЛЬНОЇ ЗАХИЩЕНОСТІ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ В УКРАЇНІ»?

Дата: 13.07.2023 14:33
Кількість переглядів: 216

 

Порядок надання Пенсійним фондом України Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю інформації з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, затверджено постановою правління Пенсійного фонду України 10.03.2023 №14-2, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 15.03.2023 за №457/39513.

Цей Порядок визначає процедуру надання Пенсійним фондом України Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю інформації з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Надання інформації з реєстру застрахованих осіб здійснюється на центральному рівні в електронній формі за формою, затвердженою постановою правління Пенсійного фонду України від 10 березня 2023 року № 14-2, щоквартально до 25 числа другого місяця, наступного за звітним кварталом, наростаючим підсумком в розрізі місяців.

Суб’єктами інформаційного обміну є:

Пенсійний фонд України;

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора