A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ

ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ СПЛАТИ ЗБОРУ ПРИ НАБУТТІ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА ЛЕГКОВІ АВТОМОБІЛІ У 2023 РОЦІ

Сплата збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при набутті права власності на легкові автомобілі здійснюється за першої державної реєстрації в Україні в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ України.

13:16:40 06.01.2023

ЧИ ПОТРІБНО ЛЮДЯМ, ЯКИМ СТРАХОВІ ВИПЛАТИ БУЛО ПРИЗНАЧЕНО ФОНДОМ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ, ПОВТОРНО ЗВЕРТАТИСЬ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ДЛЯ ПРОДОВЖЕННЯ ВИПЛАТИ? 

Тим людям, яким органами ФССУ вже призначено страхові виплати, повторно звертатися до органів Пенсійного фонду України не потрібно.

12:53:18 06.01.2023

ВИДИ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ

З початку 2023 року органи Пенсійного фонду призначають та виплачують такі види страхових виплат внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання:

11:14:25 06.01.2023

ЯКІ ФУНКЦІЇ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ЗДІЙСНЮЄ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД

Як установа, що є адміністратором електронного реєстру листків непрацездатності (складової частини реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування), Пенсійний фонд України відтепер здійснює: призначення страхових виплат та соціальних послуг відповідно до Закону; профілактику нещасних випадків на виробництві; проведення перевірок обґрунтованості видачі, продовження листків непрацездатності та документів, що є підставою для їх формування і призначення, на базі інформації з електронних систем та реєстрів; контроль за використанням страхувальниками страхових коштів.

13:05:40 05.01.2023

З 1 СІЧНЯ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ЗАБЕЗПЕЧУЄ СТРАХОВІ ВИПЛАТИ

1 січня 2023 року набула чинності оновлена редакція Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування», відповідно до якої страхові виплати   у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадкуна виробництві здійснює Пенсійний фонд України як уповноважений орган управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

15:06:49 04.01.2023

ГРОШОВА ДОПОМОГА ПРАЦІВНИКАМ ОСВІТИ

            Педагогічні працівники, які працювали на посадах, що дають право на пенсію за вислугу років, при призначенні пенсії за віком мають право на виплату грошової допомоги у розмірі їх десяти місячних пенсій станом на день її призначення.

11:13:47 03.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора