A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ

ПЕНСІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, ЯКІ ПРАЦЮВАЛИ НА ТЕРИТОРІЇ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА

            Питання пенсійного забезпечення громадян України, які працювали або продовжують працювати на території Республіки Польща, регулюється Угодою між Україною та Республікою Польща про соціальне забезпечення, яка набрала чинності з 01.01.2014 (далі - Угода).

11:08:35 02.02.2023

ПОРЯДОК ВИПЛАТИ ПЕНСІЙ ГРОМАДЯНАМ, ЯКІ ВИЇХАЛИ ЗА КОРДОН, ТА ТИМ, ХТО ПОВЕРНУВСЯ В УКРАЇНУ

⚖Призначення і виплата пенсій громадянам України, які проживають за її межами, та громадянам інших країн, які переїхали на постійне проживання до України, здійснюються відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, інших нормативно-правових актів, а також міжнародних угод, що регулюють відносини у сфері пенсійного забезпечення, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України.

10:56:50 30.01.2023

ЯКІ СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ПРИЗНАЧАЮТЬ ТА ФІНАНСУЮТЬ ОРГАНИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

У зв’язку з приєднанням Фонду соціального страхування України до Пенсійного фонду України, уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування наразі є Пенсійний Фонд України.

09:32:33 30.01.2023

ЯКІ ПІЛЬГИ НА ОПЛАТУ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПЕРЕДБАЧЕНІ ДЛЯ ВДОВИ ЗАГИБЛОГО ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ?

Вдова загиблого Захисника України має право на пільги, визначені статтею 15 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальногозахисту”, зокрема, на 50-відсоткову знижку з оплати комунальних послуг.

09:37:07 27.01.2023

ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН ВИНИКАЄ ПРАВО НА ОТРИМАННЯ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ 

     Право на отримання страхових виплат виникає з настанням страхового випадку в період роботи (включаючи час випробування та день звільнення), зайняття підприємницькою та іншою діяльністю, якщо інше не передбачено законом. Отже, страховими випадками є:

09:56:02 25.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора