A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ

ЗАПРОШУЄМО СТРАХУВАЛЬНИКІВ НА НАВЧАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР

29 листопада 2022 р. о 14-00 год. відбудеться відео зустріч з представниками роботодавців на тему: «Взаємозв’язок «Повідомлення про прийняття працівника на роботу» та електронного листка непрацездатності» з використанням відеоплатформи ZOOM. 

09:28:33 25.11.2022

АВТОМАТИЧНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ

Щоб скористатися послугою «автоматичне призначення пенсії», потрібно увійти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду (http://portal.pfu.gov.ua) за допомогою кваліфікованого електронного підпису та заповнити відповідну анкету. Це можна зробити незалежно від віку, навіть якщо до пенсії ще багато років. Коли настане час, пенсію призначать автоматично. Адже інформація щодо сплати страхових внесків (відомостей про стаж та зарплату людини, починаючи з 2000 року) у Пенсійному фонді є, якщо, звичайно, вони офіційно сплачувались. Таким людям пенсію буде призначено автоматично при досягненні пенсійного віку. Додатково звертатися та особисто відвідувати органи Пенсійного фонду не потрібно. #вебпортал_ПФУ #автоматичне_призначення_пенсії #електронні_сервіси 

09:21:33 25.11.2022

ПОРЯДОК ВИПРАВЛЕННЯ ПОМИЛОК, ДОПУЩЕНИХ У ЗВІТНОСТІ ЗА МИНУЛІ ПЕРІОДИ

Для виправлення стахувальниками помилок, виявлених у звітності за минулі періоди (до прикладу, помилок у написанні прізвища, імені, по батькові працівника, в реєстраційному номері облікової картки платника податків тощо) законодавством передбачений такий порядок:

08:14:45 24.11.2022

ОТРИМУЙТЕ ВАЖЛИВУ ІНФОРМАЦІЮ ТА КОРИСНІ ПОСЛУГИ У СПОСІБ, ЗРУЧНИЙ САМЕ ДЛЯ ВАС

Робота з наближення послуг до громадян в умовах воєнного стану набула особливої актуальності. Для того, щоб мешканці області мали змогу отримати фахові консультації та вирішити нагальні питання пенсійного забезпечення за місцем проживання без необхідності діставатися сервісних центрів, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області здійснюють прийоми громадян на віддалених робочих місцях, під час яких можна отримати усі ті послуги, що й у сервісних центрах.

16:57:30 18.11.2022

З ГРУДНЯ ЖИТЛОВІ СУБСИДІЇ ТА ПІЛЬГИ ПРИЗНАЧАТИМУТЬ ОРГАНИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Пенсійний фонд України у жовтні та листопаді виплатив українцям субсидії за вересень та жовтень, які були призначені органами соціального захисту населення. Починаючи з 1 грудня 2022 року Пенсійний фонд України буде не лише виплачувати, а й призначати житлові субсидії та пільги: тобто громадяни, які витрачають на оплату комунальних послуг більше, ніж 15% сукупного місячного доходу домогосподарства, з 1 грудня для призначення субсидії мають звертатися до органів Пенсійного фонду України. При цьому людина може самостійно обрати до якого саме сервісного центру Фонду їй зручно звернутися. Це не залежить від місця її офіційної реєстрації.

16:36:04 17.11.2022

ПРОЙТИ ІДЕНТИФІКАЦІЮ ОСОБИ В ПЕНСІЙНОМУ ФОНДІ ТЕПЕР МОЖНА ЗА ДОПОМОГОЮ  ЦИФРОВОГО ПАСПОРТА В «ДІЇ»

Відтепер у всіх сервісних центрах Пенсійного фонду України можна не лише підтвердити особу з цифровим паспортом (ID-карткою) у «Дії», а й шерити його цифрову копію.

16:33:22 17.11.2022

ПОДАННЯ ЗВІТНОСТІ — ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ДЛЯ СТВОРЕННЯ      ЕЛЕКТРОННОГО ЛИСТКА НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ

Електронний листок непрацездатності формуються на основі наявної в базі Пенсійного фонду України інформації з Реєстру застрахованих осіб, яка базується на звітах страхувальників. Тому дуже важливим є наявність інформації про трудові відносини між застрахованою особою та її роботодавцем.

14:22:07 15.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора