A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ

КОНТРОЛЮЙТЕ СПЛАТУ ВНЕСКІВ І ЗАРАХУВАННЯ СТАЖУ НА ВЕБПОРТАЛІ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Запорукою формування гідних пенсійних перспектив є контроль за ситуацією щодо сплати внесків та зарахування страхового стажу, зручним помічником у чому є вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua

18:06:15 01.11.2022

ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ, АБИ ЗАБЕЗПЕЧИТИ СОБІ ГІДНУ ПЕНСІЮ

Для того, щоб з настанням пенсійного віку отримати право на гідне пенсійне забезпечення, необхідно дбати про накопичення страхового стажу, оскільки саме цей чинник є головним у визначенні права на пенсію та її розміру. А зарахування періодів роботи до стажу відбувається лише за умови легального працевлаштування і щомісячного внесення роботодавцем страхових внесків з офіційно задекларованих заробітків працівників у розмірі, не меншому за встановлений законодавством мінімальний, який з 1 жовтня 2022 року становить 1474 грн (6700 х 22%).

17:50:29 01.11.2022

ЯК ОНОВИТИ НА ВЕБПОРТАЛІ ПАСПОРТНІ ДАНІ ПРИ ЗАМІНІ ПАСПОРТА СТАРОГО ЗРАЗКА НА ІD-КАРТКУ?

Якщо застрахована особа виявила у своєму персональному кабінеті некоректні чи неактуальні відомості (прізвище, ім’я, по батькові на поточний момент, дата народження, місце народження, стать, громадянство, серія та номер паспорта, номер телефону, адреса місця проживання тощо), то має подати до органів Пенсійного фонду Анкету застрахованої особи для внесення, зміни чи уточнення таких даних.

17:40:44 01.11.2022

ЯК ДІЗНАТИСЬ НОМЕР Е-ЛІКАРНЯНОГО, ЯКЩО SMS ВІД ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ НЕ НАДІЙШЛО?

Інколи повідомлення із номером е-лікарняного може не надійти – це означає, що у вашому особистому кабінеті на вебпорталі ПФУ не вказано мобільний номер телефону або ви не надали дозвіл на отримання повідомлень.

17:46:21 27.10.2022

СПІЛКУЙМОСЯ ПО-СУЧАСНОМУ: ЦЕ ШВИДКО І ЗРУЧНО

     Оперативно дізнатись потрібну інформацію з питань пенсійного забезпечення, отримати фахові роз’яснення та консультації з пенсійних питань найзручніше шляхом використання дистанційних форм комунікації з пенсійною службою. Це телефони гарячої лінії, популярні програми відеозв'язку Viber і Skype, месенджер в соціальній мережі Facebook, електронна пошта.

17:36:05 27.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора