A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ

АВТОМАТИЧНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ: КІЛЬКА ПРОСТИХ КРОКІВ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ, НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ

         Завдяки сучасним технологіям сьогодні вирішення навіть такого важливого питання, як призначення пенсії, можливо вирішити просто вдома, без необхідності особистого звернення до установи Пенсійного фонду.

17:57:52 24.10.2022

ПЕРІОДИ ДОГЛЯДУ ЗА ОСОБОЮ З ІНВАЛІДНІСТЮ ЗАРАХОВУЮТЬСЯ ДО СТРАХОВОГО СТАЖУ

Зарахування до страхового стажу періодів догляду за людиною з інвалідністю або такою, що потребує стороннього догляду, відбувається  за умови, що доглядальник є працездатною особою, на час здійснення догляду не працював та отримував в органах соцзахисту населення допомогу або компенсацію відповідно до законодавства.

17:32:15 21.10.2022

«Пенсійний всеобуч» №12

Читайте спецвипуск газети Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області «Пенсійний всеобуч» №12 за посиланням: https://www.facebook.com/photo?fbid=474529074704254&set=pcb.474529331370895

16:51:25 14.10.2022

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ! А ВИ ВЖЕ НАДІСЛАЛИ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ СКАН-КОПІЇ ТРУДОВИХ КНИЖОК СВОЇХ ПРАЦІВНИКІВ?

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області закликає буковинських роботодавців активізувати роботу з подання сканованих копій трудових книжок найманих працівників, насамперед тих,  кому  до настання пенсійного віку залишилося  два і менше років, та тих, хто провадив трудову діяльність до 1 липня 2000 року, щоб наші фахівці мали змогу оперативно опрацювати такі відомості та внести до облікових карток в Реєстрі застрахованих осіб.

16:46:30 14.10.2022

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО В ЗАСТОСУНКУ «ДІЯ» НЕ ВІДОБРАЖАЄТЬСЯ ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ?

За результатами співпраці Міністерства цифрової трансформації України та Пенсійного фонду України  пенсійне посвідчення стало доступним для громадян у вигляді цифрового документа в мобільному застосунку «Дія».

16:39:40 14.10.2022

ЕЛЕКТРОННЕ ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ – ЗРУЧНИЙ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ДОКУМЕНТ СУЧАСНОГО ЗРАЗКА

Більшість українських пенсіонерів користується документом сучасного формату - електронним пенсійним посвідченням, яке має чимало переваг порівняно з документом старого зразка.

16:34:41 14.10.2022

КОРИСТУЙТЕСЬ ЕЛЕКТРОННИМИ ПОСЛУГАМИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ НЕ ВИХОДЯЧИ З ДОМУ

Використання електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) корисне для всіх вікових категорій населення. Пенсіонери тут можуть переглядати матеріали своїх пенсійних справ, замовляти та отримувати необхідні документи в електронному форматі, громадяни, які невдовзі досягнуть пенсійного віку – ознайомитись з переліком необхідних документів для призначення пенсії, прорахувати її орієнтовний розмір, подати заяву на автоматичне призначення, а люди, яким ще до пенсії далеко, мають змогу переглядати персональні відомості про суми заробітків, сплачених внесків та набутого страхового стажу, контролюючи в такий спосіб формування своїх пенсійних перспектив. Підприємці та особи, які забезпечують себе роботою самостійно, на вебпорталі можуть ознайомитись з умовами нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, порядком складання і подання звітності, а також отримати форми бланків, заяв, інших документів, необхідних для взяття на облік тощо.

17:44:17 12.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора