A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!

З ДНЕМ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!

20 лютого Україна вкотре згадуватиме трагічну сторінку своєї непростої історії, коли на Майдані в Києві виросли нові барикади із живих квітів у пам'ять про Героїв Небесної Сотні - мужніх захисників свободи і демократії в державі. Нинішнє покоління українців наочно продемонструвало активність та небайдужість до подальшої долі своєї країни. За підтримки патріотично налаштованих жителів України вистояв Майдан і вистоїмо і нині. А Герої Небесної Сотні стали взірцем реального, дієвого патріотизму, які своїми подвигами продемонстрували: ми - свободолюбива нація, яка ніколи не поступиться найважливішими для себе принципами.

09:00 20.02.2023

З ДНЕМ ЄДНАННЯ!

З ДНЕМ ЄДНАННЯ!

          Сьогодні вся Україна відзначає День Єднання. Ця історична подія передала українцям дві мудрості. Якщо не припинити боротися, рано чи пізно єдину й незалежну державу буде відновлено. Якщо не досягти справжньої єдності, незалежність буде втрачено. І от вже майже рік ми доводимо, що другу мудрість ми засвоїли на відмінно. І це лише об'єднання двох берегів. Це єдність мільйонів людей. Це єдність усіх наших земель, усіх наших регіонів, де всі один за одного.            Я хочу від себе особисто подякувати всім жителям нашої громади за нашу єдність, в якій ми довели: ми єдиний народ, єдина держава і серед нас чужих немає. Бажаю нам усім від душі єдиного духу народу, великої сили та могутності, міцної дружби та братньої допомоги, взаємоповаги та розуміння, правильних цілей та високих прагнень, одного чистого та мирного неба нам всім!

09:00 16.02.2023

До уваги жителів села Вікно!

До уваги жителів села Вікно!

      Виконавчий комітет Вікнянської сільської ради 23 червня 2022 року розглянув заяву директора КП "Добробут Вікнянської громади" Михайла Когута "Про погодження калькуляції вартості послуг підключення до мереж центрального водопостачання в с. Вікно за №9/5 та врахувавши розрахунок витрат, керуючись ст.28, ст.30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", затвердив калькуляцію вартості послуг з підключення до мереж центрального водопостачання в с. Вікно:

09:15 14.02.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

У четвер 16 лютого 2023 року о 13.00 год. у с. Вікно, на території Вікнянської сільської ради, благодійна організація «Карітас» надаватиме допомогу людям з інвалідністю І та ІІ груп. Для отримання допомоги жителям громади потрібно мати при собі оригінали паспорту, коду, посвідчення інвалідності!

17:25 13.02.2023

УВАГА

УВАГА

13 лютого 2023 року о 11.00 год. у с. Самушин відбудеться поховання ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ - ШЕВЧУКА ЄВГЕНА! Просимо жителів громади гідно провести в останню дорогу ЄВГЕНА, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами.

14:23 12.02.2023

Чергове засідання виконавчого комітету Вікнянської сільської ради

Чергове засідання виконавчого комітету Вікнянської сільської ради

10 лютого 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Вікнянської сільської ради. Одним з питань, що розглядалися було питання соціального захисту населення. Ознайомившись з протоколами комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги, члени виконавчого комітету Вікнянської сільської ради одноголосно підтримали висновок комісії та вирішили: 1. Надати грошову допомогу жительці с. Товтри Луцюк Г.П. на лікування хворої дитини у сумі 10 000 грн. 2. Надати грошову допомогу на встановлення кардіостимулятора жителю с. Товтри Королю В.Г. у сумі 10 000 грн. 3. Надати грошову допомогу на післяреабілітаційний період жителю с. Товтри Бацалі Г.В. у сумі 1000 грн. та рекомендувати йому звернутися до сімейного лікаря для направлення на проходження безкоштовної реабілітації відповідно до Програми медичних гарантій - 2023.

12:11 10.02.2023

Тарифи та оплата послуг централізованого водопостачання для жителів села Вікно.

Тарифи та оплата послуг централізованого водопостачання для жителів села Вікно.

     Для приведення тарифів на послуги централізованого водовідведення у відповідність до економічно обгрунтованих витрат на їх виробництво, забезпечення стабільного водопостачання та водовідведення, керуючись п.п.2 п."а" ст.28, ст.40 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", п.2 ч.3 ст.4, ст.10 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", ст.13З Закону України "Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення", Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року №869, Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 09 вересня 2018 року №239, Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року №130, на підставі заяви КП "Добробут Вікнянської громади" від 21 червня 2022 року №7, виконавчий комітет Вікнянської сільської ради 23 червня 2022 року розглянув питання "Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання КП "Добробут Вікнянської сільської ради" та затвердив тарифи на послуги централізованого водопостачання для споживачів на місяць: для фізичних осіб - 15.00 грн. за куб.м. та 15.00 грн. за куб.м. - для юридичних осіб.

11:33 10.02.2023

Профілактична бесіда: "Попередження злочинності серед учнівської молоді".

Профілактична бесіда: "Попередження злочинності серед учнівської молоді".

З метою запобігання випадків залучення молоді до злочинної діяльності, попередження злочинів з боку неповнолітніх ,сьогодні до нашого закладу завітали начальник відділу освіти молоді, спорту, охорони здоров'я, культури, соціального захисту Іщенко К.В., начальник служби у справах дітей Олексюк М.В. та представники правоохоронних органів поліцейський офіцер громади Павлюк І.Д., інспектор ювенальної превенції Ткачук А.М. ,які нагадали дітям про необхідність дотримання правил поведінки в школі та відповідальність за вчинення правопорушень.

16:41 09.02.2023

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Сумна, трагічна звістка сколихнула Вікнянську громаду. У бою за рідну Батьківщину загинув молодий хлопець, уродженець с.Самушин, 32-річний Євген Шевчук.

16:50 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора