A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Рекомендації щодо профілактики інфекційних захворювань на територіях, де  можливе забруднення питної води

Рекомендації щодо профілактики інфекційних захворювань на територіях, де можливе забруднення питної води

У разі підтоплення помешкань, сільськогосподарських угідь, лісів, доріг існує ризик спалахів інфекційних хвороб. Зарадити цьому можливо, дотримуючись простих правил гігієни.

10:18 10.05.2023

День пам’яті та примирення.

День пам’яті та примирення.

          «Ніколи знову» - ці слова ми стали сприймати по-іншому: з болем у душі, зі сльозами у очах, зі страхом у думках, з усвідомленням сутності слова «війна»!

11:27 08.05.2023

До Чернівецької обласної служби зайнятості 94 особи подали заяви на отримання ваучера на навчання

До Чернівецької обласної служби зайнятості 94 особи подали заяви на отримання ваучера на навчання

Для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці окремих категорій громадян можливе навчання за ваучерами, які надаються за затвердженим Мінекономіки переліком професій та спеціальностей. До Чернівецької обласної служби зайнятості 94 особи подали заяви на отримання ваучера на навчання.

09:51 28.04.2023

Прокуратура вимагає конфіскувати землю у громадянки Угорщини

Прокуратура вимагає конфіскувати землю у громадянки Угорщини

Чернівецька окружна прокуратура встановила факт набуття громадянкою Угорщини права власності на земельну ділянку сільськогосподарського призначення, яку не відчужено відповідно до вимог законодавства України.

09:47 27.04.2023

Представники Благодійного фонду "Птаха світла, України" радо завітали до Вікнянської територіальної громади

Представники Благодійного фонду "Птаха світла, України" радо завітали до Вікнянської територіальної громади

25 квітня 2023 року на території Вікнянської територіальної громади відбулася зустріч з делегацією в складі 20 осіб серед представників Благодійного фонду «Птаха світла, України» з далекої Америки! Це чудові, позитивні, ініціативні люди, які бажають допомагати тим, хто опинився в складних життєвих обставинах внаслідок війни. Протягом дня делегація відвідала сім’ю ВПО Броваренко Султанії. Це одинока, вольова жінка з Донецької області, що виховує чотирьох дітей. Страшні вибухи війни змусили її забрати дітей у безпечне місце. У с. Самушин Вікнянської ТГ вона знайшла прихисток, почувається у безпеці та хоче залишитися на постійне місце проживання. Слова підтримки та допомога від членів делегації не просто здивували жінку, а щемливо довели до сліз. Не менш трепетно пройшла зустріч із ВПО у с. Онут. Представники БФ «Птаха світла, України» були приємно вражені умовами, які забезпечила громада для проживання людей. Відверті, душевні бесіди, щире, невимушене спілкування з людьми, сльози відчаю та ніжні обійми в знак підтримки - все це мали змогу спостерігати в с.Онут. На завершення зустрічі кожна внутрішньо переміщена сім’я отримала продуктові набори, діти - солодощі та іграшки, а саме місце компактного перебування - філія «Онутський ЗЗСО І ст.» на згадку про візит американців отримали тенісний стіл для змістовного дозвілля та активного відпочинку. У с. Вікно ознайомилися з одним із можливих об’єктів, що слугуватиме ланкою співпраці! Висловлюємо щирі слова подяки від імені всіх жителів Вікнянської територіальної громади за результативну зустріч з представниками БФ « Птаха світла, України». Ваша робота та внесок у справу благодійності є надзвичайно цінними для нашого співтовариства, і ми дуже вдячні за можливість познайомитися з Вами та обговорити можливості співпраці. На зустрічі ми були вражені ентузіазмом Вашої команди, а також багатством ініціатив, які ви реалізовуєте в рамках фонду. Вдячні за відкритий та продуктивний діалог. Ваші ідеї та досвід будуть дуже цінними для нас! Ви справді змінюєте життя тих, хто потребує допомоги, і вносите позитивні зміни в наше суспільство. Ми цінуємо Вашу відкритість та співпрацю! До нових зустрічей!

15:51 26.04.2023

Вимоги при утриманні джерел нецентралізованого водопостачання

Вимоги при утриманні джерел нецентралізованого водопостачання

Найбільшим ризиком, що виникає під час споживання питної води, названо мікробіологічне забруднення, підвищений вміст нітратів, заліза та низький вміст йоду, фтору і магнію, які є показниками фізіологічної повноцінності питної води і визначають адекватність її мінерального складу біологічним потребам організму та невідповідність санітарно-технічного стану джерел водопостачання санітарним  нормам і правилам.

15:14 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора