A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

Шановні жителі громади, щиро вітаю Вас зі святом - Днем Гідності та Свободи! У цей знаменний і величний день з гордістю говорю про те, що українці - це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Події, що відбувалися з нашим суспільством на зламі 2013- 2014 років і відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та її народу. Це надзвичайно важкий період для України, коли українці демонструють свою європейськість, гідність, своє прагнення бути вільними.

07:37 21.11.2022

ПРИВІТАННЯ З ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ДИТИНИ!

ПРИВІТАННЯ З ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ДИТИНИ!

Яка б не була розумна та талановита дитина, вона все ж потребує дорослу опіку й увагу, турботу, любов, захист і постійну підтримку. Ми люди і зовсім нелюдяно відмовляти нашим дітям у всьому цьому, особливо враховуючи ті реалії, які вперто супроводжують нас у нашому непростому світі.

10:14 20.11.2022

Відкриття будинку для ВПО

Відкриття будинку для ВПО

Долі вимушених переселенців різні, але з однією спільною рисою: подальше життя зовсім непередбачуване і починається з абсолютно чистого аркуша.

12:34 18.11.2022

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Знову сумна звістка огорнула болем і розпачем Вікнянську громаду. В зоні бойових дій загинув наш земляк, вродженець села Самушин - Віталій Гнатюк, який віддав своє життя в ім'я України.

10:23 26.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора