A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вікнянська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Пройшов конкурсний відбір на посаду директора комунального закладу «Вікнянський центр надання соціальних послуг».

19 квітня 2023 року пройшов конкурсний відбір на посаду директора комунального закладу «Вікнянський центр надання соціальних послуг». На конкурсний відбір подала документи кандидатка - Бурденюк Галина Дмитрівна, яка до цього часу виконувала обов’язки директора центру. Заслухавши відповіді на питання екзаменаційного білету та презентацію перспективного плану розвитку комунального закладу «Вікнянський центр надання соціальних послуг», конкурсна комісія одноголосно, з результатом 116 балів із максимальних 120, підтримали кандидатуру Бурденюк Галини Дмитрівни на посаду директора КЗ «Вікнянський центр надання соціальних послуг»!

15:48 20.04.2023

В рамках програми єРобота стартували грантові програми для ветеранів

Уряд розширює програму єРобота на порталі Дія та запускає три нові грантові програми для ветеранів. Відтепер учасники та учасниці бойових дій, а також їхні дружини або чоловіки, можуть подати заявку та отримати гранти від держави на старт чи розвиток власної справи.

13:55 12.04.2023

19 буковинців отримали позитивне рішення на отримання мікрогранту в рамках урядової програми єРобота

Впродовж трьох періодів подачі документів (з 1 лютого по 12 березня 2023 року) 19 буковинців отримали позитивне рішення на отримання мікрогранту в рамках урядової програми єРобота.

11:15 05.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора